Posted on

A Librinél is fizethetünk PayPal-lal

Ezentúl az idén 22 éves Libri online boltja, a 2000-ben indult www.libri.hu webáruház is bevezette a PayPal fizetést. Az ország egyik első és többször díjazott online könyváruháza ezzel csatlakozott a PayPal gyorsan növekvő magyarországi hálózatához, ahol napról-napra több szolgáltatásért és termékért fizethetnek oszágon belül is a vásárlók.


PayPalKovács Péter, a Libri ügyvezető igazgatója a következőket nyilatkozta: „Számunkra minden területen fontos, hogy a legjobbat nyújtsuk vásárlóinknak, így az online vásárlás maximális biztonságát és kényelmét is szeretnénk számukra biztosítani. A PayPal, mint a világ egyik legnépszerűbb online fizetési rendszere tovább növeli a vásárlás élményét. Büszkék vagyunk rá, hogy a magyar online könyvkereskedelmi piacon elsőként mi vezetjük be ezt a könnyen használható, költséghatékony megoldást” – mondta el az igazgató.

„A könyvek napjainkban az egyik leggyakrabban online vásárolt termékek” – tette hozzá Damien Perillat, a PayPal Közép- és Kelet-Európáért felelős igazgatója. „Büszkék vagyunk, hogy együttműködő partnereink között üdvözölhetjük Magyarország egyik legnagyobb könyvkereskedőjét. Az okostelefon korszakban a vásárlásnak a lehető legegyszerűbbnek és legbiztonságosabbnak kell lennie. A PayPal esetében elég csak felhasználónév és a jelszó megadása és pár másodperc alatt a kívánt könyv már indulhat is új tulajdonosához” – mondta el Damien Perillat.

A Libri 34 üzletével, a Libri.hu internetes áruházával, és a több mint nyolcmilliárd forint éves forgalmával az ország egyik legnagyobb könyvértékesítője. A vállalat az elmúlt években többször elnyerte a kiadók és a könyvszakma képviselőinek szavazatai alapján az “Év Könyvkereskedője” címet, valamint a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának Hermész-díját, továbbá a “Superbrands” és “MagyarBrands” címeket. A Libri.hu online könyváruház a szakma egyik legrangosabb hazai díját vehette át 2007-ben az elektronikus kereskedelem kategóriában az eFestival-on. 2011-ben pedig e-Kereskedelem kategóriában az “Év honlapja”, valamint Könyv és film kategóriában “Az ország boltja” népszerűségi díjakkal jutalmazták.